Telefoonnummer

0649645829

E-mail

info@shinehoney.nl

Openingstijden

Di 9:00-22:00, Do 9:00-18:00, Za om de week 13:00-17:00

Ik werk samen in de salon bij Eljada van Relax 4 Her. Wij wisselen elkaar af in dagen en tijdstippen. Eljada’s salon is inmiddels een begrip in Alkmaar en omstreken en klanten komen hier graag (terug) voor een lekkere, ontspannende behandeling! Eljada heeft ruime ervaring in het geven van verschillende soorten massages, en volgt sinds kort ook een opleiding als pedicure.

Sinds 2022 werkt ook Robin van Holt & Relax in de praktijk, zij is werkzaam als fysiotherapeut en geeft daarnaast in de salon ook verschillende soorten massages, zoals triggerpointmassages, zwangerschapsmassages en bindweefselmassages.

Sinds 2023 ben ik ook bij het team gekomen, als schoonheidsspecialiste. Ik geef ontspanningsmassages en mijn unieke Shine Honey luxe gezichts- en lichaamsbehandelingen. Zo heeft iedereen haar eigen expertise en is er voor elke klant wat wils! In de toekomst hoop ik ook (full) body scrubs, (full body) harsen en manicure/gellak aan mijn aanbod te kunnen toevoegen.

Wil je specifiek een afspraak bij mij inboeken? Dat kan hier, of via het kopje ‘Afspraak maken’. Je komt dan bij het online boekingssysteem van Relax 4 her terecht. Ik ben werkzaam op dinsdag, donderdag en zaterdag om de week. Graag tot ziens in onze salon! 🙂