Telefoonnummer

0649645829

E-mail

info@shinehoney.nl

Openingstijden

Di 9:00-22:00, Do 9:00-18:00, Za om de week 13:00-17:00

Ontspanningsmassages

Een ontspanningsmassage is een vorm van masseren waarbij milde strelende technieken worden toegepast. Het doel is om spanning in lichaam en geest te verlagen. Een ontspanningsmassage werkt stressverlagend, het stimuleert de bloedsomloop en voert afvalstoffen af. Ook vermindert het pijnklachten en stijfheid. Na een ontspanningsmassage ga je volledig ontspannen en relaxed weer de deur uit!

Tips:

  • Geef van tevoren aan waar je last van hebt/waar pijnklachten zitten, zodat ik deze extra aandacht kan geven.
  • Het is belangrijk om na een massage goed te drinken, dan worden de afvalstoffen goed afgevoerd en kan het lichaam goed zijn werk doen.
  • Doe niet te veel meer na een massage, laat je lichaam het even bezinken. Zorg dat je geen massage plant op een dag waarin je al veel afspraken hebt staan of om een andere reden veel aan het haasten bent. Ga het liefst na een massage even thuis op de bank een kop thee drinken en als je ’s avonds een massage hebt gehad lekker meteen naar bed.
  • Voel je je niet lekker? Laat je NIET masseren! Verplaats je afspraak naar een dag dat je je weer beter voelt. Massage lijkt misschien een goed idee als je ziek bent, maar vanwege de stimulatie in de bloedsomloop en de lymfeklieren, die dan op gang komt, kunnen ziekteverwekkers zich gemakkelijker verspreiden en kun je juist nóg zieker worden na een massage. Laat je alleen masseren als je je lichamelijk fit voelt.

Ontspanningsmassages kunnen over het gehele lichaam worden gegeven. Geef aan wat je graag behandeld zou willen hebben en waar je behoefte aan hebt, zodat jij de ultieme ontspanningsbeleving hebt!

Gezichtsbehandelingen

Mijn unieke Shine Honey luxe schoonheidsbehandelingen zijn een combinatie van ontspanningsmassages en een op jouw huidtype gebaseerde uitgebreide gezichtsbehandeling. Het gezicht krijgt in het dagelijks leven veel te verduren. Het wordt constant blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Te veel zonlicht kan je huid uitdrogen. Vuil of stress kan je poriën verstoppen waardoor je last kunt krijgen van onzuiverheden. Het is van belang om je huid elke 6-8 weken professioneel te laten reinigen.

De Shine Honey luxe schoonheidsbehandelingen bestaan uit:

  1. Een oppervlaktereiniging afgesteld op jouw huidtype, waarbij ik de poriën lekker openzet, het vuil naar buiten kan en je huid de zuiverende producten goed in zich op kan nemen.
  2. Onzuiverheden weghalen. Dit doe ik onder een speciale loeplamp met licht, waardoor ik geen enkel plekje kan missen. Optioneel, als jij dat wilt, epileer ik je wenkbrauwen en/of bovenlip.
  3. Een dieptereiniging met een heerlijk masker afgesteld op jouw huidtype, waar ik je even lekker 10-15 minuten in stilte laat liggen en jij kunt genieten van de rust en ontspannende muziek.
  4. 15-20 minuten gezichtsmassage, om jou lekker in een staat van ontspannenheid te brengen, de doorbloeding te bevorderen en afvalstoffen af te voeren.
  5. Afhankelijk van welke behandeling je boekt, een decolleté-, schouders- + nek-, rug- en armmassage.
  6. Nazorg. Ik ga je poriën weer sluiten. Dan ben je met een heerlijke dag/nachtcrème (afhankelijk van op welk tijdstip je de behandeling boekt) klaar voor de dag/nacht!

De Shine Honey luxe gezichtsbehandelingen + massagecombinaties zijn niet alleen goed voor het reinigen en verzorgen van je huid, maar ook om lekker een ontspanningsmoment voor jezelf te creëren, om zo even te ontspannen aan alle stress, drukte en hectiek van alle dag. Mijn doel is om jou helemaal stralend en ontspannen weer de deur uit te laten gaan!

Je kunt hierbij kiezen uit Shine Honey Basic (60 minuten), Shine Honey Silver (90 minuten) en Shine Honey Gold (120 minuten).

Houd de website in de gaten! Binnenkort voeg ik nog meer lichaamsbehandelingen aan mijn aanbod toe.