Telefoonnummer

0649645829

E-mail

info@shinehoney.nl

Openingstijden

Di 9:00-22:00, Do 9:00-18:00, Za om de week 13:00-17:00

Hoi, ik ben Lianne Reijntjes, 30 jaar oud en wonend in Alkmaar. In 2017 behaalde ik mijn diploma schoonheidsspecialiste aan de Wellness Academie in Eindhoven. Daarna verhuisde ik naar Noord-Holland en kwam het er lange tijd niet van een eigen praktijk te starten. Ik heb jaren in de thuiszorg gewerkt. Toen ik daarmee stopte ben ik in een aantal winkels gaan werken. Ook ben ik schrijfster en heb ik een aantal romans geschreven.

Najaar 2022 raakte ik overspannen en wist ik niet zo goed meer wat ik wilde. Via een vriendin kwam ik in contact met de eigenaresse van deze praktijkruimte. Toen besloot ik eindelijk te gaan doen waar ik al die jaren geleden mijn diploma voor heb gehaald. Sinds 2023 werk ik met veel plezier als schoonheidsspecialiste en masseuse in mijn eigen salon Shine Honey!

Het is mijn missie om elke vrouw te laten stralen. Ik ben ervan overtuigd dat als je geregeld een lekker verwenmomentje voor jezelf neemt, je veel beter in je vel zit en ook gelukkiger door het leven gaat. Wat is er nou fijner om dat ontspanningsmoment voor jezelf te nemen en jezelf even helemaal in een relaxte wereld te wanen? Of je nou de gehele behandeling gezellig wilt kletsen of heerlijk in je eigen wereldje zit, alles mag. Mijn doel is om jou helemaal ontspannen weer de deur uit te laten gaan!

Ik heb een holistische werkwijze. Ik geloof dat als je goed in je vel zit, je lichaam en geest, je innerlijk en uiterlijk, met elkaar in balans zijn. Laat je je geregeld masseren en zijn je spieren ontspannen, is je huid ook gezonder en straalt je gezicht meer, waardoor je ook minder last hebt van onzuiverheden. Ook ben je dan een vrolijker en relaxter mens, waardoor je met een fijner gevoel door het leven gaat en echt datgene kan doen waar jij gelukkig van wordt. Alles hangt met elkaar samen.

Ik werk alleen met natuurlijke lichaams- en gezichtsverzorging, zonder al te veel chemische of kunstmatige ingrediënten. Goed voor zowel de mens als het milieu. Een greep van de producten in mijn praktijk:

  • Weleda
  • Dr Hauschka
  • Zarqa
  • Curaloe
  • De Tuinen
  • Rituals

Naast mijn werk als schoonheidsspecialiste werk ik ook als beauty advisor bij de Rituals in Alkmaar, dus ik zit 24/7 in de schoonheidsverzorging, heerlijk! Ook heb ik de ambitie om in de toekomst ook (full) body scrubs, (full body) harsen en manicure/gellak aan mijn aanbod toe te voegen. 

Voor nu: tot ziens in de salon. It’s your time to shine, honey!